• senior-junior toernooi
  • bvdekwakel kerst
  • kamp 2016
  • the beach 2013 2
  • jeugdleiding 2016

Algemene informatie

De jeugdafdeling van Badminton Vereniging De Kwakel telt ongeveer 20 leden. De jeugdleden krijgen op zaterdagochtend van 9 tot 11 training in de sporthal van K.D.O in De Kwakel. Jeugd ouder dan 13 jaar of de competitie spelende jeugd kunnen tevens op maandagavond van 19 tot 20 uur trainen. Er wordt bij de jeugd competitie gespeeld in de regio Noord-Holland voor wie dit leuk vind.

Voor de jeugdleden worden verder het hele jaar door diverse toernooitjes en andere activiteiten georganiseerd, zowel binnen de vereniging als met andere verenigingen uit de buurt. Ook gaan we elk jaar in april een weekend op kamp!

Wachtlijst

Voor de jeugd die op zaterdag wil komen spelen, hanteert de vereniging een wachtlijst in verband met het beperkte aantal plaatsen op de banen. Het maximum aantal kinderen hebben wij gesteld op 32. Er is geen wachtlijst voor de maandagavond, wanneer de competitieteams en jeugd vanaf 13 jaar (na overleg) mogen trainen.

Voor het komende seizoen (16/17) is er geen wachtlijst! Met overige vragen over de wachtlijst kunt u terecht bij Naomi Bleekemolen of kom langs op zaterdagochtend. Het jeugdlid mag 2 keer gratis proeftrainen om te kijken of badminton wat voor hem of haar is!

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel