• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

 

Iedere maandag 19.00 - 20.30 uur

Jeugdtraining

 

Senioren vrijspelen op alle banen

  • Home
  • 30 jarig Jubileum Badmintonvereniging De Kwakel

30 jarig Jubileum Badmintonvereniging De Kwakel

Zaterdag 13 juni 2015 is een dag om niet snel te vergeten. In een uitstekende ambiance werd deze dag het 30 jarig jubileum van onze vereniging gevierd. Als Kwakelse vereniging heeft de organisatie uiteraard in eerste instantie gekeken naar een locatie binnen De Kwakel en was de keus voor Poldersport aan de Boterdijk, zeker gezien de ervaringen bij het 25 jarig jubileum, snel gemaakt.

Rond 15.30 uur werden de leden (met enkele partners toch een totale groep van 40 personen) ontvangen met thee en koffie en volgde er een uitleg over het programma en de spelregels die hierbij in acht genomen moesten worden. Vervolgens splitste de groep zich. Er was een groep die het aandurfde om een survivalcircuit te gaan doen, een andere groep ging boogschieten en de derde groep waagde zich aan een ingelast zeskamp.

Voldaan maar moegestreden was iedereen rond 17.00 uur weer terug en vonden de sterke verhalen onder het genot van een frisje of borrel zijn eigen weg.

Alvorens de bbq werd aangestoken (de groep was inmiddels qua aantal gestegen naar ca. 80) was er van de voorzitter Henriette nog even een dankwoordje voor de organisatie, werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet en kon er ook nog even stilgestaan worden bij de verjaardag van Mandy.

Het officiele programma was ten einde rond de klok van 21.00 uur. Iedereen kon terugkijken op een mooi evenement waarbij het totaal aantal aanwezige leden nog maar eens benadrukt hoe gezellig onze vereniging is.

 

                IMG 29631            IMG 29681

                IMG 29621           IMG 29761

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel