• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

  • Home
  • Jubileumeditie Bedrijven badmintontoernooi: Van Poelgeest Open

Jubileumeditie Bedrijven badmintontoernooi: Van Poelgeest Open

Voor de 5e keer heeft Badmintonvereniging De Kwakel een bedrijventoernooi georganiseerd en vanwege deze mijlpaal is dit toernooi omgedoopt tot het Van Poelgeest Open Bedrijventoernooi. Ondanks dat een aantal leden genoot van de voorjaarsvakantie en/of Carnaval waren er weer 12 teams die enthousiast en op sportieve wijze hebben gestreden voor de felbegeerde kampioenentaart. Uiteindelijk mocht het team van GfK de taart in ontvangst nemen; een welverdiende 2e plek was er voor de winnaars van vorig jaar De Amstelhofspinners en de 3e plek werd bezet door de nieuwkomers van team 1 van Van Walraven.

 

Het toernooi wordt georganiseerd om onze sponsoren op een sportieve manier te bedanken voor hun financiële bijdrage aan onze vereniging. We nodigen ze op deze avond dan ook graag uit om mee te doen en dit jaar hebben Van Poelgeest en shirtsponsor Alice¿Good daar gehoor aan gegeven en beiden meegedaan met een team. En tegelijkertijd kunnen ze zo ook op een ongedwongen manier kennis maken met onze vereniging en de badmintonsport. De overige teams waren samengesteld doordat leden hun collega’s van het werk, hobby of een andere sport hadden uitgenodigd om eens een avondje tegen de shuttle te slaan. We hebben deze editie een leuke mix gehad van teams die al meerdere jaren hebben meegedaan en nieuwe teams van de firma Van Walraven en Broekhof.

Tijdens het eerste gedeelte van de avond waren de teams willekeurig ingedeeld in 4 poules met elk 3 teams. In het tweede gedeelte werden nieuwe poules gemaakt op basis van de resultaten in de eerste ronde: hierdoor werden de wedstrijden spannender en dat was duidelijk te merken! De onderlinge verschillen waren klein en er werd echt hard gestreden om dat laatste puntje binnen te halen. Daarnaast is het toernooi ook dusdanig opgezet dat er genoeg ruimte was om even bij te kletsen met je collega’s!

Na afloop was er voor elk team een klein prijsje: een zakje paaseieren én de uitnodiging om nog eens een keer revanche te komen halen. Traditiegetrouw was er ook een poedelprijs en deze keer ging de Talenten-to-be-taart naar team 2 van Van Walraven. En daarna was het nog lang gezellig in de KDO-kantine. We kijken weer meer dan tevreden terug op een mooie jubileumeditie van ons bedrijventoernooi: ongetwijfeld wordt dit volgende jaar weer georganiseerd.

Meer foto's op onze facebook pagina

groepsfoto

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel