• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

  • Home
  • Jeugdleden spelen een sterk toernooi in Huizen

Jeugdleden spelen een sterk toernooi in Huizen

Toernooi Huizen 4 3 18Op zondag 4 maart vertegenwoordigden negen jeugdleden Badmintonvereniging De Kwakel op het tweede jeugdtoernooi dit seizoen van BC Huizen.

Iedereen was ingedeeld in een poule die zoveel mogelijk op sterkte en leeftijd ingedeeld was. Iedere wedstrijd speelde andere koppels met elkaar een dubbel en de stand werd bepaald door het totale aantal behaalde punten. In poule I behaalde Stan Hogerwerf een mooie vierde plek. In poule G deden maar liefst vier Kwakelse dames mee, Elin van Dijk won de eerste prijs, Jitske Lek werd tweede, Djoeke Lek derde en Stefanie Wijfjes vijfde. Drie jongens speelden in poule E, Dion-Luca van der Veen behaalde de eerste plaats, Olaf Hogerwerf de derde en Gemell Offerman werd vijfde. Jacco Wijfjes was in poule D ingedeeld en dat ging hem heel goed af, met een hele spannende twee punten voorsprong won hij zijn poule. Het was een dag met veel mooie punten en acties en vooral met veel spelplezier. Alle spelers hebben een aandenken aan het toernooi gekregen en kunnen terugkijken op een goed gespeeld toernooi.

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel