• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

 In verband met de maatregelen rondom

het coronavirus is er in  ieder geval

tot en met maandag 31 augustus geen badminton.

Voor leden:  houd de mailbox in de gaten voor updates.

Algemene informatie

De jeugdafdeling van Badmintonvereniging De Kwakel telt ongeveer 20 leden. Vanaf 8 jaar kun je bij ons komen trainen. De jeugdleden krijgen op maandagavond van 19:00 tot 20:30 training in de sporthal van K.D.O in De Kwakel. De training wordt gegeven door vijf seniorleden die hiervoor een certificaat behaald hebben. Er wordt bij de jeugd competitie gespeeld in de regio Noord Holland/Centrum. Wij streven ernaar  zoveel mogelijk jeugdleden na het eerste jaar lidmaatschap in een competitieteam te plaatsen.

Voor de jeugdleden worden verder het hele jaar door diverse toernooitjes en andere activiteiten georganiseerd, zowel binnen de vereniging als met andere verenigingen uit de buurt. Ook gaan we elk jaar in april een weekend op kamp!

Geen wachtlijst

Voor de jeugd die op maandagavond wil komen spelen, hanteert de vereniging indien nodig een wachtlijst in verband met het beperkte aantal plaatsen op de banen. Het maximum aantal kinderen hebben wij gesteld op 24. Er is op dit moment geen wachtlijst.

Iedereen mag 2 keer gratis proeftrainen om te kijken of badminton wat voor hem of haar is!

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel