• jeugdleiding 2018
  • ck 2018
  • jeugdkamp 2018

Kalender

Maandag 26 augustus

Vrij spelen op alle banen!

 

Algemene informatie

De jeugdafdeling van Badminton Vereniging De Kwakel telt ongeveer 20 leden. De jeugdleden krijgen op zaterdagochtend van 9 tot 11 training in de sporthal van K.D.O in De Kwakel. Jeugd ouder dan 13 jaar of de competitie spelende jeugd kunnen tevens op maandagavond van 19 tot 20 uur trainen. Er wordt bij de jeugd competitie gespeeld in de regio Noord-Holland voor wie dit leuk vind.

Voor de jeugdleden worden verder het hele jaar door diverse toernooitjes en andere activiteiten georganiseerd, zowel binnen de vereniging als met andere verenigingen uit de buurt. Ook gaan we elk jaar in april een weekend op kamp!

Geen wachtlijst

Voor de jeugd die op zaterdag wil komen spelen, hanteert de vereniging indien nodig een wachtlijst in verband met het beperkte aantal plaatsen op de banen. Het maximum aantal kinderen hebben wij gesteld op 32. Er is geen wachtlijst voor de maandagavond, waar de competitieteams en jeugd vanaf 13 jaar (na overleg) mogen trainen.

Voor het seizoen 2016/17 en 2017/18 was er geen wachtlijst! Met overige vragen kunt u terecht bij Naomi Bleekemolen of kom langs op zaterdagochtend. Het jeugdlid mag 2 keer gratis proeftrainen om te kijken of badminton wat voor hem of haar is!

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel