• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Recreanten De Kwakel vs. Space Shuttle

Op 15 november stond er een wedstrijd tegen Space Shuttle op het programma. Ben, Martine, Jan en Angelique hebben hun uiterste best gedaan en hebben er ook nog een mooi verhaal over geschreven.

Op 15 november stond er een wedstrijd tegen Space Shuttle op het programma. Om 17.30 uur kregen we nog even snel een afzegging. Gelukkig loste dit probleem zich vanzelf op (hopen we vaker), Martine was bereid om de plek van Lia in te nemen.

Ben, Martine, Jan en Angelique gingen het veld in. Het waren spannende wedstrijden en alles moest in 3 sets beslist worden.

Ben en Jan speelden hun eerste dubbel 21-1312-21 en 17-21. Deze winst was al vast voor ons! Hopen dat we nu eens verder komen dan de 2-2 uitslag zoals altijd.

Daarna mochten Martine en Angelique het veld in. De 1e set ging goed en wonnen zij met 18-21. Daarna moest alles onder uit de kan komen, maar de twee volgende sets verloren zij helaas met 21-13 en 21-6.
Het is nu 1-1 en een winst moet er toch eens in zitten.

De derde wedstrijd mochten Jan en Martine het veld in. Wat een spannende wedstrijd! Zij wonnen deze met 24-2221-14 en16-21.
Ja de stand is 2-1 voor ons!

Door de vele drie setters kwamen we in tijdnood. We moesten de zaal uit om 22.00 uur, dus nog even aanpoten. Een shuttle slaan in het donker is ook geen optie.
Snel een ander veld erbij genomen, want de vierde en laatste wedstrijd moet toch gespeeld worden.
Ben en Angelique gingen het veld in. Een zeer snelle wedstrijd met vele variaties. Helaas konden zij deze wedstrijd niet naar zich toe trekken en verloren met 18-2121-19 en 21-8.

Het was een avond waar het zweet alle kanten op spatten. Helaas is er wéér gelijk gespeeld. (2-2)
Na een welverdiende douche, borrel en de nootjes gingen we weer huiswaarts.

Eens moet het toch lukken om van Space Shuttle te kunnen winnen? 
Angelique

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel