• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Toernooi bij BC Zigo

Donderdagavond 25 maart 2010 mochten er maar liefst 15 recreanten van onze vereniging zich naar Alphen verplaatsen voor een uitwisselingstoernooi bij BC Zigo. Zelfs Jeroen B. had zich op het dorp verzameld, dus nu hadden we een mannetje extra om te spelen.

Foto's zijn te vinden in het fotoalbum.

We reden met twee auto’s langs de Amstel richting Alphen, zodat de andere Jeroen onderweg kon instappen.

Na een fantastische rit door het oh zo mooie groene landschap stapten we bij de sporthal uit, tenminste... wij dachten dat het de juiste sporthal was... De Buskermolentjes hadden we daar ondertussen ook al gespot en zij konden de rest mededelen dat de juiste hal achter het politiebureau te vinden was. Allen weer ingeladen en op weg in colonne naar de juiste sporthal. Wat een hal zeg... allemaal glaswerk met een parkeergarage net zo groot als de Kuil.


Na een trapklim kwamen we boven in de kleedkamers uit... nou ja, kleedkamers... het waren grote hokken met een gifgroene grond en een briefje in de dameskleedkamer dat er i.v.m. legionella werd afgeraden om te gaan douchen. Dus mocht u nu een vreemde geur ruiken, dan is dat het!

De hal was trouwens ook giga groot! Maar liefst twaalf velden en een hoogte of ze er giraffen in wilden laten badmintonnen. 

Na enig uitleg was het ons duidelijk: je had een nummer en je moest iemand anders vinden met hetzelfde nummer, dat was dan je partner voor de hele avond. Je speelde samen met deze \"vreemde\" partner in een poule driemaal tegen anderen. Van tevoren had je je al opgegeven of je bij de categorie beginner, gevorderd of vergevorderd hoorde.
De beginners wisselden overigens wel van partner, omdat daar minder spelers zich ingeschreven hadden.

Het was wel heel leuk en uitdagend om met iemand te spelen die je totaal niet kent! De wedstrijdjes duurden 20 minuten met daarbij een kleine inspeelpauze. Er werd doorgeteld, dus er werden behoorlijke eindstanden genoteerd zoals bijvoorbeeld 74-28.
Deze stand kon je dan weer invullen op papiertjes welke reeds waren klaargelegd. Met deze papiertjes werd uiteindelijk door de organisatoren de eindstanden opgeteld.

De avond vloog voorbij en nadat er gedoucht was –of niet- konden we ons wel verdiende biertje gaan opdrinken in de kantine. Aldaar werden we verrast met allerlei hapjes.

Het toernooi kan, ondanks dat we zonders winnaars bonnen naar huis gingen, als geslaagd worden gezien en bij deze daarom dank aan: 

Jeroen K, Ben, Peter, Marieke, Angelique, Lia, Pieter, Dave, Jan, Jeroen B, Mirjam, Renate, Willibrord, Adriaan en Theo.


Want zonder hun inspanningen zou het uitwisselingstoernooi absoluut geen suc6 zijn geweest!

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel