• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Nieuwe website

Sinds het begin van dit seizoen 2013/2014 heeft badminton vereniging De Kwakel een nieuwe website. Na een zomer hard werken is de site dan eindelijk online.

Er zijn veel vernieuwingen ten opzichte van de vorige website en er zullen nog meer volgen. Wat er direct uit springt is het frisse en moderne uiterlijk. 

 

Verder staat deze website in verbinding met de facebookalbums van onze facebook pagina en kunnen de kalender activiteiten eenvoudig naar je eigen google of outlook agenda gekopieerd worden.

Daarnaast is de website responsive geworden. Dit betekent dat je de website zich aanpast aan de kenmerken van het apparaat waarop je deze bekijkt. Smartphones, tablets, netbooks, pc’s en laptops: een responsive design zorgt ervoor dat de website optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte en alles netjes weergeeft.

Ook kan iedereen met een inlogcode nu zelf artikelen op de website plaatsen, dus mocht je interesse hebben in het schrijven van stukjes voor de website. Neem contact op met Dave en je kunt direct aan de slag!

Tips, opmerkingen of verzoeken om de website te verbeteren zijn ook altijd welkom.

Veel plezier op de nieuwe website!

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel