• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Woord van de voorzitter 01

De voorzitterspraat is vanaf vandaag 19 september 2010 weer nieuw leven ingeblazen. Jeroen zal elke maand met een nieuw stukje voorzitterspraat komen om deze met jullie te delen. Kijk dus elke maand weer even hier om de nieuwe brief van Jeroen te lezen.

Hallo allemaal,

Het is zondagochtend. Ik zit vanaf vanmorgen vroeg achter mijn laptop aan de grote keukentafel. Kopje koffie erbij en als eerste heb ik maar weer eens alle vergaderstukken doorgelezen. Dat had ik al eens eerder gedaan maar door de vakantie was dat op de achtergrond geraakt. Al drinkend met een koekje erbij vraag ik me af hoe ik mijn eerste inzending moet schrijven als nieuwe voorzitter van de vereniging. Moet ik me voorstellen of kennen ze me wel. Ik weet niet goed hoe te beginnen.

Het is september en vanaf 23 augustus zijn we begonnen aan het nieuwe jaar. Er wordt hard getraind en de eerste brieven schieten digitaal heen en weer. Er is een nieuwe vloerafwerking in de hal en 'last but not least' Anouk is 8 september getrouwd.

Om meer inzicht te krijgen in wat er allemaal per jaar wordt gedaan heb ik een jaarplanning gemaakt. Een jaaroverzicht maken om alles op een rijtje te zetten. Voor mij werkt dat duidelijk en met dit overzicht kunnen we per onderwerp aan de slag. Ik haal de onderwerpen uit de vergaderstukken. Hij is nog niet compleet. De commissies moeten er nog hun opmerking op maken. Er zijn meer dan genoeg activiteiten en er zijn veel leden actief.

Mijn gevoel is dat we een erg leuke vereniging hebben maar dat er méér geld en méér leden moeten komen. Met méér geld en leden kunnen we méér organiseren en wordt de aantrekkingskracht voor onze vereniging groter. Hier ligt dan ook de uitdaging voor het komende jaar/jaren. Iets waar vele verenigingen mee te maken hebben momenteel.

Ik mijmer verder. "Méér leden en méér sponsorgeld", dat moet toch lukken… ook al werkt de economie momenteel niet echt mee. Waar gaan we dat vandaan halen? Eigenlijk moeten we leden vinden die daarmee willen helpen. Het gaat over de toekomst van de club. Misschien zijn er wel leden die bij bedrijven werken die willen sponsoren? Het lijkt me ook dat we dat samen moeten gaan doen. 

Zo kom ik al peinzend op mijn eerste vraag aan alle leden of jullie op je werk willen informeren of er soms nog 'sponsor potjes' zijn. Dat is alles. Vraag het na. Het is een kleine moeite en we kunnen alles gebruiken. Laat het me weten of er een mogelijkheid is. Als je het niet zelf durft te vragen, terwijl er wel mogelijkheden zijn, laat het dan weten want dan krijg je hulp.

Ik kom er op terug.

Tot later.
Jeroen Bergsma.

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel