• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Competitieseizoen ten einde

Het is weer voorbij, dat mooie badmintonseizoen! Het was een succesvol seizoen met één kampioen: team 1. De jeugd heeft (misschien) nog een inhaalwedstrijd op 31 januari, maar dan zit het er ook voor onze pupillen op. 

team1

Team 1 heeft gemiddeld 5,9 punten per wedstrijd gehaald. Onder het genot van één of meer chicken chili's (chiliburgers) of krentenbollen van Frank heeft dit team, waarvan Anoeska en Eefje voor het eerst derde klasse speelden, een hele mooie prestatie verricht. Mandy heeft zelfs maar één wedstrijdje verloren, in drie sets. En dit alles terwijl vaste heer Eric zijn laatste wedstrijd al halverwege december speelde wegens schouderklachten. Gelukkig wilden Dave, Hans K, Iwan en Lars invallen waardoor de eerste plaats kon worden behouden .

Maar ook team 2, of team M(ac), heeft erg goed gespeeld met gemiddeld 5,6 punten per wedstrijd en is op de tweede plaats geëindigd op ruime voorsprong van de nummer drie. Team twee heeft dit zonder invallers klaar weten te spelen en dat terwijl Naomi nog voor het seizoen begon door haar enkel was gegaan! Dave heeft het uitzonderlijk goed gedaan en heeft maar één single en één mix verloren.

Team 3, met de meest ervaren spelers van de club, speelde vorig jaar nog vierde klasse. Maar aangevuld met de dames Henriette en Simone hebben ze het dit seizoen in de derde klasse geprobeerd. "Het waren toch wel heel veel leuke wedstrijden, maar het resultaat ziet er dramatisch uit", zei Eva. Ze zijn met gemiddeld twee punten per wedstrijd op de laatste plaats geëindigd.

Team 4 was ook een nieuw samengesteld team. Sommigen van hen speelden vorig jaar nog in de jeugd en hebben dit jaar voor het eerst in de seniorencompetitie gespeeld. Helaas moesten ze al snel afscheid nemen van vastspeler Kevin, die vanwege fysieke klachten niet meer kon spelen.Ze hebben het goed gedaan en zijn in de middenmoot geëindigd. Met gemiddeld drie punten per wedstrijd hebben ze de vijfde plaats  weten te bereiken.

Het herenteam begon de wedstrijden enthousiast. Gerwin speelde met de nieuw aangetrokken Rik en drie jongens uit de jeugd (Mike, Kevin en Sander). Helaas eindigde dit team op de laatste plaats, met gemiddeld 0,5 punten per wedstrijd.  

De dames van team 5 zijn dit seizoen met nieuwe heren gaan spelen: Philip en Jasper. Marina raakte echter geblesseerd, waardoor vanaf eind november steeds een dame moest worden gezocht. Deze zijn gelukkig gevonden. Ayesha, Angelique en Albertine hebben hier hun steentje bijgedragen. Team 5 is op de zesde plaats geëindigd met gemiddeld 1,5 punten per wedstrijd.

Tags: competitie, invaller, wedstrijden, seizoen, 2014

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel