• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

 

Iedere maandag 19.00 - 20.30 uur

Jeugdtraining

 

Senioren vrijspelen op alle banen

Team 1 speelt drie keer gelijk

Team 1 Badminton

De badmintoncompetitie is inmiddels vier speelrondes ver en het eerste team van de senioren behaalde drie van de vier wedstrijden een 4-4 eindstand.

 

Een mooie prestatie, aangezien zij een nieuw samengesteld team zijn. Lars Griemelijkhuijsen en Rik Straathof zijn het team komen versterken. Dat zij en de dames Marieke Buskermolen en Ilse Hogerwerf nog aan elkaar moeten wennen is te zien in de uitslagen, veruit de meeste punten worden gehaald in het enkelspel. In het dubbelspel worden minder wedstrijden gewonnen. Een mooie uitdaging om de rest van het seizoen mee aan de slag te gaan.

In totaal komen er 3 senioren en 3 jeugdteams uit in de competitie voor Badmintonvereniging De Kwakel. Op de maandagavond traint de jeugd en spelen de senioren onderlinge wedstrijden op recreatief en competitieniveau in de KDO sporthal. Op woensdagavond trainen de senioren samen met de competitiespelers van BC Space Shuttle in sporthal De Bloemhof. Er is nog plek voor nieuwe leden op de maandagavond.

Tags: competitie, team 1,

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel