• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Competitie weer van start bij BV De Kwakel

Na een kleine maand training onder leiding van de nieuwe trainer Dick begon zondag 18 september het competitieseizoen voor badmintonvereniging De Kwakel weer. Dit jaar is de vereniging goed vertegenwoordigd met zes teams: drie mixteams bij de senioren, twee jongensteams en één mixjeugdteam. En hoewel het best even wennen was, zijn er toch mooie wedstrijden gespeeld op de eerste competitiedag. Gelukkig maar voor de vele (groot)ouders, broertjes, zusjes en clubgenoten die waren komen kijken!

De jongensteams zitten in dezelfde poule ingedeeld. En de eerste wedstrijd mochten zij meteen tegen elkaar. Het ene team was duidelijk sterker dan het andere team en won met 8-0. Het mixjeugdteam bestaat uit zes spelers die voor het eerst in de competitie meedoen. Beetje spannend was het dus wel! En hoewel de pupillen met 2-6 verloren, konden de massaal opgekomen ouders trots zijn op hun prestaties. 

Van de drie seniorenteams mocht één team thuis blijven. Team 3 speelde een prima wedstrijd en won met 7-1. Die hebben ze maar vast binnen! Team 1 moest goed aan de bak. Toen de rest van de teams al lang en breed onder de douche stond of van een drankje aan het genieten was, stond team 1 nog haar laatste wedstrijden te spelen. Met 3-5 hebben zij een prima prestatie geleverd. 

Zo'n eerste wedstrijd zegt vaak weinig van hoe het de rest van het seizoen zal verlopen. Het kan nog alle kanten op! De volgende thuiswedstrijden vinden plaats op zondag 2 oktober. Komt u ook even kijken? 

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel