• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

De aftrap van de competitie

We zijn al weer begonnen aan de derde week van de competitie! De teams hebben tot nu toe wisselende resultaten geboekt. Team 3 zette het goede voorbeeld met de thuiswedstrijd op 9 september door met 7-1 te winnen. 

 Helaas is Eva langdurig geblesseerd aan haar knie door een ongeluk met een kano op een Frans riviertje. Dit jaar zijn er echter maar liefst 6 dames invallers: Eefje, Shelley, Angelique, Joke, Britt en Britta. Team 3 zette dus direct invaller Eefje in in hun eerste wedstrijd.

Zondag 15 september waren de andere teams aan de beurt. Goed voorbeeld doet goed volgen, dus team 1 ging er ook met een 7-1 overwinning vandoor. Team 2 won met 5-3, team 4 speelde met invaller Shelley (omdat Annemieke op vakantie was) 4-4 gelijk en J1 verloor nipt met 3-5.

De tweede week speelden alle teams uit. Team 2 schitterde maandag in onze zaal door afwezigheid maar in Castricum wisten ze een 4-4 binnen te halen. Woensdag 18 september was team 4 aan de beurt. Angelique mocht even haar kunsten laten zien als invaller. Maar geluk hadden ze niet, kersverse competitiespeler Marina raakte geblesseerd en een met 8-0 verloren wedstrijd was het gevolg. Team 1 had meer in te brengen in hun wedstrijd tegen Arcade en sleepte weer een 7-1 overwinning binnen. Team J1 speelde 4-4 gelijk maar team 3 werd met maar liefst 2 invallers (Shelley en Ayesha) weggespeeld door het jonge team van Space (Hans traint zijn pupillen daar te goed!) met 6-2.

Team 3 is inmiddels gestart aan de derde week maar wist niet te winnen van Uvo Spirit met 3-5.
Zondag 29 september mogen de andere teams weer aan de slag. Annemieke is gelukkig weer terug van vakantie en hopelijk kunnen Marina en Eva nog wedstrijden spelen dit seizoen.

Daarnaast gaat binnenkort de opstapcompetitie voor de jeugd van start. De opstap competitie is een laagdrempelige competitie voor jeugd zonder ervaring.

Tags: competitie, invallers

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel