• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Seizoen 13/14 ten einde: jeugdteam kampioen

Op 26 januari 2014 zijn de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Het was een spannende en drukbezochte dag, want maar liefst twee teams streden voor het kampioenschap! Het jeugdteam moest 6-2 winnen en team 1 moest 4-4 gelijk spelen.

Het jeugdteam heeft dit gehaald, ze wonnen zelfs met 7-1, en zijn daardoor kampioen in hun klasse geworden! Op 9 februari om 14 uur spelen ze in Almere om het regiokampioenschap. Ze moeten dan tegen Overbos, die in een andere afdeling kampioen is geworden.

Team 1 moest tegen de nummer 2, met maar 1 punt verschil. Er is hard gestreden, met maar liefst zes driesetters, en een uur uitloop. Maar de eindstand was 3-5 en daarmee ging het kampioenschap op het laatste moment naar Olympia. Gewonnen waren nog wel de herendubbel (Maurice & Eric), de single van Eric en een mix (Henriette & Tim).

Team 2 is geëindigd op de vierde plaats, team 3 op de achtste plaats en team 4 op de vijfde plaats. Hier kun je nog de spelersstatistieken bekijken.

Ik hoop dat iedereen een leuk competitieseizoen heeft gespeeld. De inschrijvingen voor volgend seizoen zijn geopend. Je kunt je opgeven bij Hans (de F.). Op 1 april moeten de teams zijn opgegeven aan de bond. 

 

29 januari 2014, Amsterdam

Bijlage:
Download this file (statistieken.xlsx)statistieken1314[spelersstatistieken 1314]

Tags: competitie, opgeven, seizoen, 2014, kampioen

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel