• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Senioren- juniorentoernooi

Zaterdag 13 februari was het weer zover, het senioren/junioren toernooi van badminton vereniging De Kwakel is gespeeld. Dit jaar wist de jeugd niet dat er senioren van de vereniging die normaal op maandagavond spelen langs zouden komen. Een leuke verrassing dus.

De ochtend begon met een goede warming-up, uiteraard bekend bij de jeugd maar de senioren moesten weer even moed verzamelen om te beginnen met warmlopen. Misten ze dan toch een bakje koffie vooraf? Na een rustige start zijn ze begonnen met het spelen van wedstrijden van elk 10 minuten. Een jeugdlid werd elke ronde gekoppeld aan een senioren lid en zo hebben we vele leuke en spannende wedstrijden gespeeld. In de laatste ronden hebben de jeugdleden samen kunnen laten zien hoe ze ervan af kwamen tegen twee senioren, in sommige gevallen leverde dit verrassende uitslagen op. De senioren staat nog iets te wachten als deze jeugd eenmaal ook naar de maandag avond kan!

Uiteindelijk hebben het beste senioren lid en het beste jeugdlid een lekkere prijs in ontvangst mogen nemen. Dit waren respectievelijk Martien en Jim, gefeliciteerd! De jeugdleiding vond het weer een geslaagde ochtend en we hopen dat iedereen zich goed vermaakt heeft. Aan de senioren namens de jeugd: Tot volgend jaar!

Seniorenjuniorentoernooi

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel