• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Clubkampioenen jeugd bekend!

De clubkampioenschappen bij de jeugd zijn gespeeld!

Clubkampioenschappen jeugd

Tijdens de 1e ronde speelden de jongste groep de dubbels en de oudste groep de singles. 

Voor de jongste groep was er 1 poule, de 4 beste spelers van de poule gingen door naar de finale. Dat waren Olaf, Tobias, Joris en Dion. Voor de finale werd er opnieuw geloot, Olaf en Joris werden een duo tegen Tobias en Dion. Deze finale is gewonnen door Tobias en Dion, gefeliciteerd!

Bij de oudste groep waren er 3 poules, van iedere poule ging de winnaar door + de beste nummer 2 gezien over alle poules. Op die manier waren er 4 spelers over, namelijk Elin, Floris, Jim en Marit. Ook voor deze halve finales werd opnieuw geloot. De halve finales waren Elin tegen Marit en Floris tegen Jim. Deze wedstrijden werden gewonnen door Elin en Floris, dus deze 2 spelers vormden de finale. De finale is vervolgens gewonnen door Floris, met een stand van 21-11 en 21-17. Gefeliciteerd!

De 2e ronde speelden de jongste groep singles en de oudste groep dubbels. 

 Voor de jongste groep waren er 2 poules met elk 4 spelers. De nummers 1 en 2 van iedere poule gingen door naar de halve finales. Dit waren Tobias, Stefanie en Joris en Dion. De halve finales werden gekruist, dus de nummer 1 van de poule speelde tegen de nummer 2 van de andere poule. Daaruit kwamen de volgende wedstrijden: Tobias tegen Joris en Stefanie tegen Dion.

Tobias en Stefanie wonnen deze wedstrijden en zij kwamen daardoor in de finale tegenover elkaar te staan.

De finale is gewonnen door Tobias, met een stand van 21-15 en 21-6. Gefeliciteerd!

De oudste groep had 1 poule voor de dubbels, de 4 beste spelers gingen door naar de finale. Dit werden Floris, Jim, Elin en Marit. Na de loting werd het de volgende finale wedstrijd: Floris en Elin tegen Jim en Marit. Deze wedstrijd is gewonnen door Jim en Marit met een stand van 21-13 en 21-19. Gefeliciteerd!

Na de clubkampioenschappen is het natuurlijk tijd voor de prijsuitreiking. Ook dit jaar konden we weer mooie bekers uitdelen. De wisselbekers mogen 1 jaar thuis gehouden worden, volgend jaar kan deze weer opnieuw in ontvangst genomen worden door de dan nieuwe single kampioenen.

Tags: clubkampioenschappen

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel