• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Uitwisseling toernooi Nieuwveen

Afgelopen zaterdag speelde de Kwakelse badmintonjeugd een uitwisselingstoernooi tegen Nieuwveen. De Nieuwveense jeugd kwamen bij ons op bezoek in de KDO sporthal. Na een fanatieke warming up hebben we de ochtend gevuld met dubbel- en mixwedstrijden. De Kwakelse jeugd begon goed aan het toernooi, er werden veel wedstrijden gewonnen...

Nieuwveen

 

Na de wedstrijden was het aan het einde van de ochtend tijd voor de afvalrace. Er werd besloten om de Kwakel tegen Nieuwveen te spelen en de winnaar kreeg maar liefst 10 extra punten! Helaas voor de Kwakelse jeugd werd er (bewust?) wat partijdig afgefloten door de Kwakelse scheidsrechter en deden er zelfs een aantal senioren aan de kant van Nieuwveen mee. Heel vreemd... Ondanks dat de Kwakelse jeugd zich hierdoor niet uit het veld liet slaan wist Nieuwveen de afvalrace op het laatste moment te winnen en kregen zij de 10 punten bij hun uitslag opgeteld. Daarmee kwamen hun totaal op 18 punten uit. Net niet genoeg om De Kwakel te verslaan, we hebben uiteindelijk gewonnen met 22 punten. Volgend jaar spelen we weer een return bij Nieuwveen! We zijn benieuwd hoe de scheidsrechters daar zijn.

 

 

Tags: wedstrijden, toernooi

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel