• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Vanaf maandag 21 december 2020:

De zaal is in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten.

Iedereen fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021 gewenst!

 

Jeugdleiding behaald certificaat

De jeugdleiding heeft op 30 mei uit handen van onze trainer Dick Breeuwer een certificaat gekregen als afronding van de opleiding tot assistent badmintontrainer. Na vijf intensieve lessen van twee uur kunnen we Wouter, Dave, Lars, Britta, Marieke, Naomi en Britt van harte feliciteren met deze mooie prestatie!

Dus het wordt volgend seizoen nóg afwisselender en uitdagender voor onze jeugdleden :-) maar eerst genieten van een heerlijke zomerperiode! Tot volgend seizoen!

Jeugdleiding certificaat

 

De jeugdleiding heeft gisteren uit handen van onze trainer Dick Breeuwer een certificaat gekregen als afronding van de opleiding tot badmintontrainer 🏸 - gefeliciteerd Wouter, Dave, Lars, Britta, Marieke, Naomi en Britt 🎉
Dus het wordt volgend seizoen nóg afwisselender en uitdagender voor onze jeugdleden 😉...maar eerst genieten van een heerlijke zomerperiode!
 —  trots, met Wouter PlasmeijerWouterBritta van der LindeBrittaDaveDave Buskermolen,MariekeMarieke Buskermolen-HogerwerfDirk BreeuwerDickNaomiNaomi BleekemolenLars,Lars GriemelijkhuijsenBritt en Britt Plasmeijer.

Tags: jeugdeiding, certificaat

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel