• kampleiding 2019
  • ck senioren 2019
  • kampfoto 2019

Kalender

Maandag 24 augustus:

19:00 start jeugdtraining

Vanaf 19:30 zaal open voor senioren

Jeugdleiding sluit seizoen af

Goldcreek jeugdleiding 130719

Op zaterdag 13 juli sloot de jeugdleiding het seizoen met elkaar af.

Dit deden zij door met elkaar op zoek te gaan naar goud in het Western dorpje Gold Creek. In twee teams werd er gepuzzeld en gestreden om zoveel mogelijk goudstaven in de bankkluis te krijgen. En niet geheel onverdienstelijk als we de  spelleider  mogen geloven. Net geen high score, maar wel  heel veel spelplezier en strijd.

Voor Marieke, Dave en Naomi was dit (voorlopig) het laatste seizoen bij de jeugdleiding. Aankomend seizoen zullen de jeugdtrainingen gegeven worden door Lars, Maurice, Wouter, Britta  en Ilse op de maandagavond van 19-20:30 uur.

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en lijkt badmintonnen jou leuk? Dan ben je van harte welkom voor twee  proeftrainingen. Je hoeft je hiervoor niet aan te  melden, kom gewoon  langs in de zaal en neem binnensportschoenen mee. Meer  heb  je niet nodig:)

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel