• jeugdleiding 2018
  • ck 2018
  • jeugdkamp 2018

Kalender

Maandag 27 mei

 

Banen 1, 2, 3, 5, 6, 7 zijn vrij voor spelen.

Baan 4 is voor finale clubkampioenschappen.

 

CK 2012 jeugd

Inmiddels zijn de eerste singles (oudste groep) en dubbels (jongste groep) gespeeld. We begonnen met een poulesysteem. Bij de oudste groep waren er 5 singlepoules, twee van 4 en 3 van 3. De nummers 1 van elke poule gingen door naar de volgende ronde, net als de drie beste nummers 2. Bij de jongste groep waren er 2 poules. Daarvan gingen de nummer 1 en 2 door naar de finale! 

Singles oudste groep:
Na de poulefase werd opnieuw geloot voor de kwartfinales. Na deze wedstrijden gespeeld te hebben is er voor de halve finales opnieuw geloot, deze wedstrijden waren Mathijs – Wouter en Kevin A - ThimoMathijs won in een spannende wedstrijd waar drie sets voor nodig waren van Wouter en Kevin A won van in een spannende wedstrijd (2 keer 21 -16) van Thimo. Dit betekent dat de finale tussen Mathijs en Kevin A ging. Op 26 februari is deze finale gespeeld. De finale was erg spannend, Mathijs won de eerste set met 21-19. Kevin A won de tweede set met 21-16, dus er was een derde set nodig om te bepalen wie de clubkampioen van de oudste groep wordt. Tijdens deze derde set wisten beide jongens niet van opgeven... er werd verlengd... nogmaals verlengd... uiteindelijk heeft Kevin A gewonnen met een stand van 24-22!
Gefeliciteerd Kevin A! 

Dubbels jongste groep:
Na de poulefase gespeeld te hebben was het duidelijk dat Gosse, Daphne, Kevin K en Niels door mochten naar de finale! We hebben opnieuw geloot en daaruit kwam dat de finale van de dubbels gespeeld werd door Gosse en Daphne tegen Kevin K en Niels. Deze finale is gespeeld op 11 februari en uiteindelijk hebben Gosse en Daphne deze finale gewonnen met een stand van21-8 en 21-7.
Gefeliciteerd Daphne en Gosse! 

Op 3 maart gaan we verder met de clubkampioenschappen. Dan speelt de oudste groep de dubbels en de jongste groep de singles. Iedereen is welkom om te komen kijken!

Voor de uitslagen van alle wedstrijden kunnen jullie hier terecht. 

Met dank aan Marieke voor deze inzending!

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel