• jeugdleiding 2018
  • ck 2018
  • jeugdkamp 2018

Kalender

Maandag 26 augustus

Vrij spelen op alle banen!

 

Uitwisseling Veenshuttle 2012

Op zaterdagochtend 19 mei 10.00 uur stonden Mike, Kevin K, Sander, Gosse, Lisa, Daphne en Ayesha in Wilnis klaar om een toernooi tegen Veenshuttle te spelen. Tijdens dit toernooi wordt er gestreden om de wisselbeker!

Er werd begonnen met een warming-up. Daarna kon iedereen inslaan voordat er werd begonnen met de wedstrijden. De wedstrijden duurden elk 12 minuten, daarbij werd er doorgeteld tot de tijd om was.

Er werd begonnen met het spelen van dubbels, onze leden wisselden elke wedstrijd van partner en speelden erg spannende wedstrijden! De leden van Veenshuttle hadden vaste koppels gemaakt. Helaas kreeg Daphne last van haar pols, maar met een rekverband kon zij gelukkig verder spelen. 

Na de dubbels werden er ook nog meerdere singles gespeeld, soms wel drie achter elkaar! Er werd non-stop gespeeld van 10 tot 1 uur en ondanks de vermoeidheid gingen onze Kwakelse spelers vol voor de winst. Elke wedstrijd opnieuw zette zij zich in om de winst te pakken. Helaas ging Kevin K licht door zijn enkel, maar ook hij kon later weer verder spelen. Hij won zelfs nog zijn single.

Om 13.00 uur was het tijd om de uitslag van het toernooi bekend te maken. Veenshuttle gaf aan dat het een erg spannend toernooi is geweest, waarbij dan Veenshuttle en dan weer de Kwakel meer punten had. De score lag dan ook niet ver uit elkaar, 43 – 41, helaas in het voordeel van Veenshuttle. Volgend jaar nemen wij revanche, in de Kwakel! Dan nemen ze de beker mee naar ons en mogen hem ook direct laten staan. Alle spelers van de Kwakel hebben een vaantje gekregen en natuurlijk een luid applaus voor hun inzet!

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Sinds 2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel