• senior-junior toernooi
  • bvdekwakel kerst
  • kamp 2016
  • the beach 2013 2
  • jeugdleiding 2016

Meeùs Verzekeringen

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Wij staan voor beter wonen, werken en leven door goed financieel management. Wij nemen uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Onze werkwijze
Meeùs is een van de grootste tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. Bemiddeling is de manier om voor u het beste product uit de markt te verkrijgen. Een product dat precies past bij uw profiel en dat wordt aangeboden tegen de scherpste prijs. Wij kennen de markt als geen ander en hebben speciale afspraken gemaakt met verzekeraars en geldverstrekkers. Zo kunnen wij onze belofte waarmaken. Als tussenpersoon komen wij op voor ùw belangen!

Nationaal en regionaal
Met 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke klanten is Meeùs een grote landelijke speler. Tegelijkertijd hebben we overal in Nederland regionale ‘roots’. Onze mensen kennen de mensen uit hun regio. Ze weten als geen ander wat er speelt in de buurt. Zo krijgt onze service een persoonlijk karakter. Daar staan wij voor.

Meer dan 80 jaar ervaring
De heer Meeùs startte in 1927 zijn eigen adviesbureau. Inmiddels is Meeùs een bedrijf met duizenden werknemers en een schat aan ervaring. Deze ervaring maakt Meeùs tot een degelijke en betrouwbare partij, die precies weet hoe zij u anno het beste van dienst kan zijn.

Werken bij Meeùs
Meeùs biedt haar werknemers een stimulerend werkklimaat met ruime aandacht voor studie en goede doorgroeimogelijkheden. Door de vele activiteiten binnen onze organisatie, kunnen wij u vele boeiende functies aanbieden.

Onze organisatie
Meeùs behoort tot de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van AEGON.

Shirtsponsor

Shirtsponsor

Seizoen 2017/2018

Hoofdsponsor

BMW Van Poelgeest

Overige sponsoren

Koot brillen Kapsalon Prive

Sanidrome van Scheppingen Meeus

Bedankt voor het bezoeken van de website van Badminton vereniging De Kwakel.

We hopen u via deze website voldoende te kunnen informeren over Badminton vereniging De Kwakel, gelegen in de gemeente Uithoorn. Mocht u desondanks met vragen blijven zitten, neem dan contact op met het een van onze commissies.

Copyright © 2014 Badminton vereniging De Kwakel